Budinca de fistic cu frisca si capsuni

de Constelatialeu in Dulciuri, 4 Iun 2014 | 3194 vizualizari

 

Amalgam de culoare,savoare,aroma.....gustul nu se discuta,iti place mananci,nu-ti place nu mananci...e foarte simplu....

 

INGREDIENTE

  • 1 plic pudding premium de fistic de la Dr.Oetker
  • 5 linguri zahar
  • 400 ml lapte
  • 300 ml smantana pentru frisca sau frisca vegetala
  • sos de capsuni = capsuni foarte coapte,facute piure+2 linguri de zahar
  • capsuni pentru ornat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de fistic cu frisca si capsuni:

Mai intai am pregatit sosul de capsuni ca sa se raceasca bine.Am ales cateva capsuni foarte coapte ,le-am pasat,am adaugat 2 linguri de zahar si apoi am pus la fiert,pana a scazut suficient.Am lasat sosul la racit.

Intr-o cratita cu fundul mai gros,am pus praful de budinca,zaharul si apoi laptele ,turnand cate putin si amestecand bine sa nu se formeze cocoloase.Am pus cratita pe foc si am amestecat continuu pana a inceput sa fiarba si sa se ingroase.Am dat cratita de pe foc si am lasat-o sa se raceasca,cat sa pot sa adaug frisca fara sa se taie.

Am mixat foarte bine smantana de frisca,am adaugat si 2 pliculete de zahar vanilat,daca folositi frisca vegetala nu mai e nevoie sa o indulciti.Am oprit pentru ornat iar restul am omogenizat-o in budinca.

Am pregatit cupele,asezand un strat de sos de capsuni,strat de budinca,strat de sos si iar budinca,deasupra am ornat cu frisca si capsuni intregi....

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de fistic cu frisca si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Merisor 1

05.06.2014, 13:45

Huoooooooooooooo, ca ma faci sa lesin aici! )

laura_n 1

05.06.2014, 15:34

Si eu cu Merisor )))

xana 1

07.06.2014, 00:32

Ce frumusete!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu blat de cocos, jeleu de capsuni si foi de napolitane